TJENESTER

Vi utfører tjenester som Taktekking, takomlegging beslag og annet takarbeid i hele Oslo og omegn.

Taktekking

For å hindre unødvendig varmetap er et solid og tett tak viktig. Vi gjør alle nødvendige utførelser for å beskytte huset ditt mot vær og vind!

Vi tilbyr nå gratis taksjekk! Fyll ut følgende skjema og send det til oss på mail, så tar vi kontakt.

Takomlegging

Å legge nytt tak på hus eller hytte er dessverre ikke noe man enkelt gjør selv. Heldigvis finnes noen som kan utføre jobben både trygt, rimelig og effektivt - og sikrer deg et tett og stabilt tak.

Beslag

Beslag og takbeslag er en viktig del av vårt sortiment. Som blikkenslagere er beslag og takbeslag noe som tar opp veldig mye av vår tid, og med solid erfaring kan vi også rådgi om hvilke materialer og utforminger som best takler det norske klimaet og holder lengst når vi hjelper med beslag og takbeslag.

Takfornying

Undertak, papp og lekter sjekkes før oppstart på utsatte områder.

Mose, skitt og alger fjernes med høytrykksvask, samt nedløp og takrenner. Blokkerer nedløp slik at de ikke tettes av mose og skitt.

Grundig kontroll av takstein/overflate for synlige brudd/sprekker, ødelagt stein byttes.

Tilstøtende områder som Markister, takvinduer, antenner, planter etc. dekkes til.

Dyp impregnering for å forhindre at taksteinen tar opp vann. Dette styrker betongen og reduserer faren for frostsprengning og hindrer algevekst.

Kvalitets måling påføres i to strøk på opptil 400 my tykkelse. Skorstein, stigetrinn og luftehatter males også, du velger farge og glans.

Opprydding og sluttkontroll av arbeid.

Takrenner

Hvorfor ikke velge mørkerøde nedløpsrør mot en hvitpusset murfasade, eller montere eksklusive nedløpsrør i metallic kobberfarge mot en grå steinfasade. Vi har mange gode idèer og tips å dele med deg før du tar valget.

opps

Dessverre fungerer ikke denne delen slik den er ved midlertidig oppgradering..