TJENESTER

Oslo Bygg og Restaurering utfører takfornying, service og reparasjoner av lekkasjer av alle typer tak i Oslo, Viken og Innlandet

Taktekking

For å hindre unødvendig varmetap er et solid og tett tak viktig. Vi gjør alle nødvendige utførelser for å beskytte huset ditt mot vær og vind!

Vi tilbyr nå gratis taksjekk! Fyll ut følgende skjema og send det til oss på mail, så tar vi kontakt.

Takrenner

Hvorfor ikke velge mørkerøde nedløpsrør mot en hvitpusset murfasade, eller montere eksklusive nedløpsrør i metallic kobberfarge mot en grå steinfasade. Vi har mange gode idèer og tips å dele med deg før du tar valget.

Takomlegging

Å legge nytt tak på hus eller hytte er dessverre ikke noe man enkelt gjør selv. Heldigvis finnes noen som kan utføre jobben både trygt, rimelig og effektivt - og sikrer deg et tett og stabilt tak.

Pipebeslag

Pipebeslaget sitter i overgangen mellom pipa og taket og sørger for at det ikke kommer inn vann ved pipa.

Beslag

Beslag og takbeslag er en viktig del av vårt sortiment. Som blikkenslagere er beslag og takbeslag noe som tar opp veldig mye av vår tid, og med solid erfaring kan vi også rådgi om hvilke materialer og utforminger som best takler det norske klimaet og holder lengst når vi hjelper med beslag og takbeslag.

Godkjent Takstige

For alle skråtak med over 6 graders fall er det lovpålagt med takstiger for tilsyn og feiing. Hos oss finner du forskjellige typegodkjente takstiger. 

Takfornying

Takfornying er en avansert prosess som tar sikte på å fornye og revitalisere takets utseende, beskyttelse og levetid. Dette oppnås gjennom en serie nøye utførte trinn som inkluderer dyprensing, reparasjon av skader, impregnering og overflatebehandling. Målet med takfornying er å eliminere skadelige elementer som mose, alger og skitt, styrke takets struktur og beskytte det mot fremtidig nedbrytning. Resultatet er et tak som ser nytt ut, samtidig som det blir bedre rustet til å tåle værforholdenes herjinger. 

Snøfangere

For å unngå at store mengder snø og is faller ned fra hustaket, er det viktig å montere snøfanger. Snøfangeren holder snø og is på taket til det smelter.

Levering og montering av Velux takvinduer

Trenger du nytt takvindu?

Det er viktig å velge noen med ekspertise for å unngå problemer som lekkasjer. Hos Oslo Bygg og Restaurering er vi sertifiserte Velux-installatører og tilbyr profesjonell veiledning og råd for ditt nye takvindu!